امروزه، دستگاه های تصفیه آب در مدل ها و کارایی های مختلف در بازار وجود دارند و هر کدام برای نیازمندیهای خاصی مناسب هستند. یکی از مهمترین مواردی که در ذهن مصرفکنندگان و هنگام خرید دستگاه تصفیه آب خانگی است، میزان بودجه و هزینه ای است که این دستگاه برای آنها خواهد داشت و خب طبیعتا وقتی قیمت بهترین دستگاه تصفیه آب خانگی را میپردازید توقع کیفیت بالا و خدمات پس از فروش ارزنده و آب آشامیدنی با کیفیت داریم. این هزینه ها شامل هزینه خرید دستگاه، هزینه نصب تصفیه آب خانگی، هزینه ارسال، هزینه تعویض فیلتر تصفیه آب و همچنین هزینه نگهداری از دستگاه میشود. به همین خاطر، بسیاری از افراد برای کاهش هزینه ها تصمیم می گیرند که دستگاه را خودشان در خانه نصب کنند و در هزینه ها صرفهجویی کنند.
البته اگر دستگاه های تصفیه آب مینروا Minerva تایوان و دیگر انواع دستگاه تصفیه آب خانگی و آب شیرین کن خانگی تایوانی را از تصفیه آسا خریداری کنید، بابت نصب دستگاه هزینهای پرداخت نخواهید کرد و کارشناسان حرفهایِ تصفیه آسا این کار را برای شما به رایگان انجام خواهند داد. اما در صورتی که بخواهید خودتان این کار را در خانه انجام دهید، باید حتما در مورد قطعات تصفیه آب و همچنین ورودی و خروجی دستگاه تصفیه آب و نقشه نصب شیلنگ های تصفیه آب اطلاع داشته باشید.
در این مقاله قصد داریم تا شما را با ورودی و خروجی دستگاه تصفیه آب و همچنین روش نصب دستگاه تصفیه آب 6 مرحله ای آشنا کنیم.
نقشه نصب دستگاه تصفیه آب خانگی
در تصویر زیر میتوانید به خوبی با مراحل نصب تصفیه آب 6 مرحله ای 7 مرحله ای 8 مرحله ای و بیشتر آشنا شوید. از آنجایی که تمام قطعات دستگاه تصفیه آب در بسته ای که خریداری می کنید، وجود دارد بنابر این کار سختی برای نصب نخواهید داشت و پک نصبی از جمله شیرهای ورودی، سراهی استیل، شلنگ های آب تصفیه کن و شیر برداشت بهداشتی روی سینک در کارتن دستگاه وجود دارد.
در ادامه مقاله درباره اتصال شلنگ های تصفیه آب و آموزش نصب دستگاه تصفیه آب خواهیم گفت و مراحل آن را به طور کامل شرح میدهیم.
نحوه اتصال شیلنگ های تصفیه آب
در تمام دستگاههای زیرسینکی اسمز معکوس چهار انشعاب یا همان ورودی و خروجی وجود دارد و این قاعده حتی در بهترین دستگاه تصفیه آب خانگی مارک تایوانی نیز به همین شکل است که به شرح زیر میباشند:
- ورودی آب شهری به ورودی فیلتر مرحله اول فیلتر پلی پروپیلن
- ورودی آب تصفیه شده به مخزن ( خروجی فیلتر ممبران به ورودی/خروجی مخزن ذخیره تحت فشار )
- خروجی آب پساب به فاضلاب ( خروجی پساب فاضلاب درین 300 به لوله فاضلاب زیر سینک )
- خروجی آب تصفیه شده به شیر برداشت ( خروجی فیلتر 6 یا 7 یا 8 به شیر روی سینک )
علاوه بر این، در تمام دستگاه های تصفیه آب زیر سینکی تعدادی شلنگ خروجی و ورودی وجود دارد. کارایی هر کدام از این شلنگها متفاوت است و برای نصب آنها، ابتدا باید از کارایی آنها اطلاع داشته باشید.
اولین شلنگ به شیر ورودی برای اتصال به دستگاه، وصل میشود. یک شلنگ از دستگاه و بعد از فیلتر مرحله ششم به شیر برداشت وصل میشود تا آب تصفیه شده را آمادهی مصرف کند. داخل مخزن یک ورودی و خروجی مشترک وجود دارد که به وسیله یک شلنگ به فیلتر ممبران وصل میشود و سر دیگر آن به فیلتر مرحله پنجم وصل میشود. دیگر شلنگ به خروجی فاضلاب وصل میشود و پساب را از دستگاه خارج میکند. بهصورت کلی، میتوان کارایی شلنگها را برای موارد زیر در نظر گرفت:
- اتصال شیر ورودی به دستگاه تصفیه آب
- برای نصب محدود کننده جریان فاضلاب و بست فاضلاب
- اتصال خروجی فیلتر کربن و شیر برداشت روی سینک ظرفشویی
- اتصال سه راهی ورودی کربن و شیر قطع سریع روی منبع
با اینکه تمام مواردی که عنوان کردیم ممکن است در یک نگاه کار آسانی به نظر برسند، اما خوب است که برای انجام تمام این کارها و نصب شلنگ به ورودیها و خروجیهای دستگاه، حتما از افراد متخصص و خبره کمک بگیرید تا بتوانید سلامت دستگاه خود را تضمین کنید. کارشناسان تصفیه آسا آماده هستند که شما را در این امر راهنمایی و کمک کنند. با خرید دستگاههای اصل تایوان مانند انواع دستگاههای مینروا فیلتر از تصفیه آسا، میتوانید مطمئن باشید که روند نصب دستگاه توسط این افراد انجام میشود و دیگر دغدغهای بابت نصب درست دستگاه نخواهید داشت.
نحوه نصب آب تصفیه کن
همانطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید، قطعات تصفیه آب در دستگاههای چند مرحلهای و غیر از فیلترهای تصفیه آب، یکسان هستند. قطعات تصفیه آب به شرح زیر هستند:
- شیر ورودی دستگاه
- اتصالات پلاستیکی کوئیک فیتینگ دستگاه
- هوزینگ
- شاسی دستگاه
- شیر برقی دستگاه
- شیرهای پرشر و لو پرشر دستگاه
- ترانس
- پمپ
- شلنگ
- گیج فشار روغنی
- هوزینگ ممبران
- فیلتر مرحله اول تا هفتم دستگاه تصفیه آب خانگی
- شیر تصفیه آب خانگی
- مخزن تحت فشار
با در اختیار داشتن این قطعات و برخی ابزارهای دیگر، میتوانید دستگاه را در خانه نصب کنید. در زیر به مراحل نصب تصفیه آب 6 مرحله ای اشاره خواهیم کرد:
- کابینت را تمیز کنید: برای کار در زیر سینک و همچنین دسترسی به دستگاه تصفیه آب پس از نصب، به فضایی نیاز دارید؛ بنابر این کابینت را خالی کنید. برای این کار لازم است تا برخی وسایل زیر سینک مانند جعبه های نظم دهنده را از کابینت خارج کنید. توجه کنید که پس از نصب و وصل شدن ورودی و خروجی دستگاه تصفیه آب، امکان حمل و جا به جایی این دستگاه کمی دشوار خواهد شد، پس اگر زیرسینک شما نیاز به تمیز شدن دارد قبل از اعزام تکنسین در زمان مشخص و یا قبل از این که دستگاه خود را راه اندازی و جایگذاری کنید، لوازم و شوینده هایی که اغلب بانوان زیر سینک قرار میدهند را از آنجا برداشته و اگر نیاز دارید تا یک سفره زیر آب تصفیه کن خود بگذارید آن را قرار دهید.
- لوله آب سرد را پیدا کنید: در همان ابتدای کار به دنبال این باشید که لوله آب سرد را پیدا کنید. اگر مطمئن نیستید کدام لوله به آب سرد تعلق دارد، آب گرم را باز کنید و بگذارید لوله گرم شود. به لولهها دست بزنید و لولهای که سرد است را به عنوان لوله آب سرد در نظر بگیرید و شیر آب را ببندید. توجه کنید که اشتباه متصل کردن آب سرد و گرم به دستگاه آب شیرین کن خانگی، میتواند علاوه بر این که باعث نشتی دستگاه تصفیه کننده شود، پک کامل فیلتر تصفیه آب شما را نیز از بین خواهد برد و لایه های فیلتر ممبران را نیز آسیب می رساند. این موارد نکاتی در خصوص نصب ورودی خروجی دستگاه است که بایستی حتما آنها را در نظر بگیرید تا آسیبی به دستگاه شما وارد نشود. قیمت پک کامل فیلتر تصفیه آب در رنج قیمت 500 هزار تومان تا 2 میلیون تومان است که میتواند با یک اشتباه این هزینه برای شما تراشیده شود.
- ورودی دستگاه را نصب کنید: شیر آب ورودی دستگاه تصفیه آب به هر شیری که قرار است آب دستگاه را تامین کند، وصل می شود که می تواند شیر پیسوار زیر سینک ظرفشویی باشد. پس از نصب شیر، شلنگ آب را به وسیلهی مهره ای به آن وصل کنید و سر دیگر آن را به دستگاه و اولین فیلتر تصفیه آب نصب کنید. این مرحله را بسیار جدی بگیرید، چرا که کاهش فشار آب باعث سوختن قطعات برقی دستگاه می شود و همچنین وصل کردن دستگاه به آب گرم نیز، عملکرد بهترین فیلتر تصفیه آب را نیز از کار خواهد انداخت. در بسیاری از موارد حتی شما میتوانید ورودی آب دستگاه را از تراس، یا زیر هر روشویی و یا از ورودی آب ماشین ظرفشویی و لباسشویی بگیرید. تنها امر مهمی که وجود دارد این است که ورودی میبایست از آب سرد به دستگاه آب لوله کشی را برساند. ضمن این که در صورتی که در ساختمان خود از پمپ ساختمانی استفاده میکنید یا فشار آب ساختمان بیش از اندازه بالا است، پیشنهاد میشود از یک شیر فشارشکن بعد از ورودی آب استفاده کنید تا بر اثر فشار زیاد دستگاه شما نشتی آب ندهد یا حوزینگ های پایینی و اتصالات کوئیک فیتینگ آب تصفیه کن، نشکند و از جای خود بیرون نزنند.
- نصب شیر برداشت آب: برای نصب شیر برداشت نیاز به دریل دارید و باید سینک را سوراخ کنید. پس از قرار دادن شیر برداشت بهداشتی که اکثرا ستاره ای یا اهرمی هستند، باید یک سر شیلنگ تصفیه آب را از زیر سینک به شیر برداشت و از سر دیگر به دستگاه وصل کنید. شلنگ شیر برداشت را به انتهای شیر برداشت وصل کنید و آن را با مهره های داخل جعبه محکم کنید. سر دیگر شلنگ را در دستگاه به فیلتری نصب کنید که به صورت افقی قرار دارد. توجه کنید که در کارتن شیر برداشت دستگاه، چند تکه پلاستیکی وجود دارد. ابتدا زیر شیر برداشت، سینی نگهدارنده شیر را قرار دهید. سپس داخل شلنگ از سری که قرار است وارد مهره شیر برداشت شود، تکه پلاستیکی که اندازه یک بند انگشت هست را فرو کنید. یک قطعه دایره مانند پلاستیکی وجود دارد که میبایست دور شلنگ قرار گیرد. زیر سینی نگهدارنده شیر برداشت یک واشر مشکی پلاستیکی قرار میگیرد و شیر برداشت روی سینک وصل میشود. سپس از زیر سینک یک واشر مشکی دیگر قرار میدهید. یک واشر مهره پلاستیکی که با دست هم سفت و محکم میشود که رزوه های آن برنجی است از زیر سینک به رزوه های شیر بهداشتی تصفیه آب میبندید. سپس شلنگ خروجی دستگاه را وارد مهره شیر میکنید و تا جایی که جا دارد فرو میکنید و مهره شیر زیر سینک را می بندید. توجه کنید که سایز مته برای سوراخ کردن سینک ابتدا 6 سپس 8 سپس 10 و در آخر 12 باشد تا پلیسه های سینک خراب نشود. در صورتی که از شیر دو منظوره بهره گیری میکنید نیاز به سوراخ کردن سینک و بستن شیر برداشت نمیباشد و میتوانید با یک زانو پمپی خروجی دستگاه تصفیه آب را به شلنگ زیر شیر دو منظوره متصل کنید.
- قرار دادن فیلترها: در این مرحله باید فیلترهای پیش تصفیه را در محفظه خود قرار دهید و جای آنها را محکم کنید. این فیلترها به صورت عمودی در دستگاه قرار میگیرند. پس از این فیلترها، باید فیلتر ممبران را وصل کنید تا بتوانید انشعاب برای خروجی پساب از فیلتر ممبران به فاضلاب را نصب کنید. متصل نمودن مراحل تصفیه آب فیلتر اول تا سوم، به این صورت است که مرحله اول و سوم که فیلتر پلی پروپیلن و فیلتر کربن بلاک است سر و ته خاصی ندارد و میتواند به هر صورت در محفظه حوزینگ فیلترهای پایین قرار گیرد. اما فیلتر کربن اکتیو گرانول فعال اصلاح شده در مرحله دوم دارای یک سر واشر است که میبایست در حوزینگ به سمت بالا واشر قرار گیرد. همچنین با آچار حوزینگ ممبران نیز میتوانید، فیلتر ممبران 13 لایه بهترین دستگاه تصفیه آب خانگی امریکایی یا تایوانی همچون تصفیه آب سافت واتر ، تصفیه آب آکوا و قیمت دستگاه تصفیه آب تایوانی CCK را هم درون محفظه جا بزنید. توجه کنید که آن سر فیلتر ممبران که واشر بزرگ مشکی دور آن وجود دارد میبایست به سمت در حوزینگ ممبران قرار گیرد و از سر مخالف وارد محفظه کنید.
- نصب شلنگ اتصال به فاضلاب: برای نصب شلنگ فاضلاب، باید روی لوله فاضلاب سوراخی با دریل ایجاد کنید و شلنگ را با بست فاضلاب به دور لوله فاضلاب ببندید و سر دیگر آن را به کپسول فاضلاب وصل کنید. حتما مطمئن شوید که مسیر خروجی پساب از دستگاه باز است، در غیر اینصورت به فیلتر ممبران آسیب وارد میشود. کیپ و گرفته بودن مسیر خروجی باعث میشود تا املاح مضری که از محفظه ممبران حذف و تصفیه شده و به پساب فاضلاب هدایت میشوند به حوزینگ ممبران بازگردند و وارد لایه های ممبران شوند که عمر مفید ممبران را کاملا کاهش داده و اصطلاحا ممبران دستگاه تصفیه کننده آب شما میسوزد و توانایی کاهش سختی آب آشامیدنی و حذف املاح ریزتر از 0,0001 میکرون را از دست خواهد داد.
- نصب شلنگ مخزن به تصفیه آب: این مرحله، مرحله نصب شلنگ های تصفیه آب زیرسینکی است. در این مرحله باید شیر مخزن را به ورودی مخزن وصل کنید و درون آن شلنگ را قرار دهید تا به شیر مخزن وصل شود و سر دیگر شلنگ را باید به فیلتر بالایی دستگاه که فیلتر پست کربن است، وصل کنید. ورودی و خروجی مخزن تصفیه آب از یک مسیر بوده و همانند فیلترها و خود دستگاه نیست زیرا مخزن تحت فشار قرار گرفته و پس از پر شدن از آب تصفیه شده هنگامی که شیر برداشت روی سینک را باز میکنید، فشار باد هوای داخل مخزن باعث میشود تا آب تصفیه شده داخل مخزن خارج گردد. همچنین توجه کنید که در زمانی که میخواهید شیر مخزن تصفیه آب را روی مخزن ببندید یک واشر داخل پلاستیک و یا کارتن مخزن ذخیره است که باید حتما اول واشر قرار گرفته و سپس شیر مخزن روی آن بسته شود تا نشتی نداشته باشد و کاملا آب بند شود. ضمن این که وارد کردن شلنگ داخل شیر مخزن بستگی به نوع شیر مخزن دارد. برخی شیرهای مخزن رزوه ای هستند و شلنگ داخل مهره شیر میشود و مهره شیر مخزن روی شیر مخزن بسته میشود. یک مدل هم شیر مخزن کوئیک فیتینگ quick fitting است که شلنگ را کمی داخل ورودی خروجی شیر مخزن میکنید و به آرامی کمی به عقب میکشید تا چنگک های داخل اتصال کوئیک فیتینگ شلنگ را دربر گرفته و نشتی نداشته باشد.
- شستشوی فیلترها: در زمان راهاندازی اولیه دستگاه، از فیلتر دوم و پنجم آبی سیاه رنگ خارج میشود که باید آن را از دستگاه خارج کنید تا به دیگر فیلترها آسیب وارد نشود. برای شستشوی این فیلترها، باید فیلتر مرحله سوم را از دستگاه خارج کنید و سپس دستگاه را روشن کنید. بگذارید آب به جریان بیفتد و آب سیاه را خارج کنید و این کار را تا روشن شدن رنگ آب ادامه دهید. همچنین کربن گیری دستگاه تصفیه آب خانگی میتواند به دو صورت در فیلترهای کربنی مراحل دوم و سوم انجام شود. اگر دستگاه شما دارای شیر میکس یا شیر تنظیم سختی آب آشامیدنی تصفیه شده بود میتوانید پس از نصب ورودی و خروجی های دستگاه و نصب و راه اندازی کامل، شیر میکس را کاملا باز بگذارید و شیر مخزن را ببندید، سپس شیر برداشت روی سینک را باز کنید تا کربن داخل فیلترهای دوم و سوم و پنجم پست کربن، کاملا تخلیه شود. اما اگر دستگاه تصفیه آب اسمز معکوس شما مجهز به شیر میکس نبود یا شیر میکس فلزی داشت پیشنهاد میشود تا حوزینگ مرحله سوم را باز کنید و یک لگن زیر آن قرار دهید، سپس ورودی آب را باز کنید تا آب از فیلتر دوم عبور کرده و کربن داخل فیلتر کربن دانه ای را تخلیه نماید و پس از این که آب سیاه و کدر کاملا تخلیه شد و شفاف شد میتوانید حوزینگ فیلتر شماره سه را بر سر جای خود قرار دهید و ببندید. توجه کنید که با آچار حوزینگ فیلترهای پایین دستگاه هم در زمان تعویض فیلتر تصفیه آب و هم در زمان نصب و سرویس راه اندازی دستگاه حوزینگ ها را باز و بسته کنید. زیرا محفظه فیلترها معمولا محکم بوده و ممکن است در باز و بسته کردن حوزینگ ها به دست خود آسیب برسانید، ضمن این که با آچار حوزینگ بهتر و سفت تر محفظه ها بسته میشوند و احتمال نشتی آب از دستگاه به صفر نزدیکتر میشود.
- وصل کردن دستگاه به شیر برداشت روی سینک : در نهایت فیلتر آخر تصفیه آب، خروجی اصلی دستگاه تصفیه آب خانگی خواهد بود. به هر صورت اگر دستگاه شما 6 مرحله ای، 7 مرحله ای قلیایی کننده آب آشامیدنی و هشت مرحله ای اکسیژن ساز باشد، فیلتر مینرال مرحله ششم میبایست در مرحله آخر قرار گیرد و خروجی دستگاه به اتصال شیر روی سینک خواهد بود. در قسمتی که نصب شیر برداشت را توضیح دادیم کاملا شرح دادیم که شلنگ شیر برداشت را چگونه متصل کنید. سر دیگر شلنگ را وارد اتصال کوئیک فیتینگ فیلتر مرحله آخر کنید تا خروجی دستگاه تصفیه آب هم متصل شود. توجه کنید که اگر دستگاه شما لامپ یو وی دار اشعه ماورا بنفش باشد میبایست فیلتر آخر لامپ یو وی قرار داده شود تا به درستی انگل زدایی و میکروب زدایی انجام شود و خروجی دستگاه تصفیه آب از فیلتر لامپ یو وی به شیر روی سینک خواهد بود.
- راهاندازی بررسی کارکرد دستگاه: پس از انجام تمام مراحل قبل، وقت آن رسیده که دستگاه تصفیه آب زیرسینکی را برای استفاده بررسی کنید. شیر مخزن را ببندید و شیر برداشت را باز کنید. با وصل کردن دستگاه به برق، شیر ورودی را باز کنید و دستگاه شروع به کار خواهد کرد. حتما فشار منبع را چک کنید و عدد فشار باید بین ۵ تا ۱۰PSI باشد. برای اطمینان از عملکرد دستگاه، حتما نشتی های آب را نیز چک کنید. به اندازه 3 الی 4 مخزن آب تصفیه شده را تخلیه کنید. یعنی اجازه دهید تا مخزن کامل پر شود تا دستگاه اتومات خاموش شود. سپس شیر روی سینک را باز کنید تا مخزن تخلیه شود. این کار هم هواگیری دستگاه تصفیه آب خانگی است و هم باعث میشود تا سختی آب آشامیدنی تصفیه شده به خوبی کاهش پیدا کرده و طعم آب در حالت استاندارد و ثابت قرار گیرد. با یک دستگاه تی دی اس متر TDS METER یا سختی سنج آب آشامیدنی میتوانید سختی آب را پس از تخلیه مخزن تست بگیرید. این سختی گیرها یک دستگاه قلمی هستند که میتوانید وارد یک لیوان آب تصفیه شده کنید، اگر عدد سختی سنج زیر 100 و بالای 30 بود، صفر تا صد دستگاه تصفیه آب خانگی شما به درستی عمل میکند و در صورتی که سختی آب با سختی آب لوله کشی شهری تفاوتی نکند یک جای کار میلنگد و باید بررسی شود تا عیب دستگاه روشن شده و مرتفع گردد.
شما عزیزان همچنین میتوانید در مقاله معنی flow ورودی و خروجی فیلترهای بالای تصفیه آب را نیز آموزش ببینید تا در زمان تعویض فیلترهای 5 و 6 تصفیه آب از آن استفاده نمایید. در صورتی که فردی فنی باشید، میتوانید تمام این مراحل را به آسانی انجام دهید و با نگاهی به شماتیک کلی نصب دستگاه نیز از جایگاه هر کدام از قطعات و همچنین ترتیب قرارگرفتن فیلترها نیز باخبر شوید. اگر احساس میکنید امکان آب بندی کردن دستگاه و راه اندازی آن را ندارید پیشنهاد میکنیم از تکنسین های فنی تصفیه آسا درخواست خود را برای نصب دستگاه ثبت نمایید تا یک فرد مجرب در اسرع وقت در محل شما حاضر شده و خدمات نصب و بررسی دستگاه آب تصفیه کن شما را انجام دهد.
تصفیه آسا در سراسر شهر تهران، کرج، همدان، اصفهان، بندر عباس، تبریز، چمستان، سنندج ، بوشهر و دیگر شهرهای کشور ایران دارای نماینده فعال جهت عرضه قیمت دستگاه تصفیه آب تایوانی آمریکایی اصل و اورجینال و ارائه خدمات نصب و ارسال رایگان و سرویس و تعویض فیلترهای دوره ای دستگاه در محل میباشد. ضمن این که خرید اقساطی تصفیه آب خانگی در شهرهای کرج و تهران با ارائه چک متصل به سامانه صیاد با شرایط ارزنده امکان پذیر است.
اگر هنوز دستگاه تصفیه آب را خریداری نکردید و با خواندن این مقاله با نحوه نصب و ورودی و خروجیها آن آشنا شدید، حتما به صفحه قیمت دستگاه تصفیه آب ایرانی تایوانی چینی آمریکایی سر بزنید تا با انواع فیلتر تصفیه آب و دستگاه های تصفیه آب در تصفیه آسا آشنا شوید و بر اساس نیاز خود یکی را انتخاب و خریداری کنید. فراموش نکنید که کارشناسان تصفیه آسا در هر ساعت از روز، آماده پاسخگویی به سوالات شما در مورد دستگاه ها هستند تا بتوانند کمک کنند بهترین خرید را داشته باشید و در خانه آب سالم مصرف کنید.
آیا شرکت تصفیه آسا خدماتی مبنی بر راه اندازی و سرویس دستگاه تصفیه آب خانگی دارد؟
بله شما عزیزان میتوانید جهت ارائه خدمات تعویض فیلتر و نصب و راه اندازی دستگاه آب تصفیه کن خود با کارشناسان تصفیه آسا تماس برقرار نموده و درخواست خود را ثبت فرمایید
آیا با دانستن ورودی و خروجی میتوانم دستگاه تصفیه آب خود را زیر سینک راه اندازی کنم؟
به جز ورودی و خروجی شما نیاز به دانش فنی کمی در لوله کشی و آب بند کردن دستگاه و همچنین کربن گیری و هواگیری دستگاه خواهید داشت، اگر از این موارد اطلاعی ندارید پیشنهاد میکنیم از یک تکنسین مجرب فنی برای راه اندازی دستگاه درخواست نمایید تا به صورت اصولی امر شما انجام گردد
در گفتگو ها شرکت کنید.